ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Σοβαρά επεισόδια με οπαδούς των δύο ομάδων!
Τα λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς των δύο ομάδα συναντήθηκαν στην Εθνική οδό και δόθηκε μάχη «σώμα με σώμα»!
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα την Κυριακή, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, στη Λαμία, όταν συναντήθηκαν λεωφορεία με οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, στο ίδιο μάλιστα ρεύμα κυκλοφορίας!
Τα δύο λεωφορεία μετέφεραν τους οπαδούς της Ένωσης, για το αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό, στην Opap Arena, ενώ αυτό με τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης, κατέβηκε στην Αθήνα για αγώνα του τμήματος futsal.
Τα επεισόδια κράτησαν αρκετή ώρα και μέχρι να φτάσει η αστυνομία στο σημείο, τα πράγματα ήταν εκτός ελέγχου.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, στο σημείο έφτασε ένα ασθενοφόρο και έδωσε πρώτες βοήθειες σε έναν τραυματία, ο οποίος όμως τραυματίστηκε ελαφρά και δεν πήγε καν στο νοσοκομείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρούσι: «Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό που έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες μας»
- «Live News» του MEGA: Ιστορικό ρεκόρ στην τηλεθέαση η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου
- Οι τρίδυμες αδερφές Αλεξανδρή μάγεψαν τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Χανίων
- Ολυμπιακός: Ο Σαντιάγκο Έσε είπε τα αυτονόητα για την επόμενη μέρα
- Γιώργος Πρασσάς: «Την Κυριακή κάνουμε τη Νίκαια... Καλαμάτα»
