Ζελένσκι σε Τραμπ: «Ευχαριστούμε για την στήριξη- Έτοιμοι να υπογράψουμε για τις σπάνιες γαίες»
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι μετά την έντονη αντιπαράθεση που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο εκφράζει την ευγνωμοσύνη για την στήριξη των ΗΠΑ.
«Είναι κρίσιμης σημασίας για εμάς να έχουμε την στήριξη του προέδρου Τραμπ. Εκείνος θέλει να τερματιστεί ο πόλεμος, αλλά κανείς δεν θέλει ειρήνη περισσότερο από εμάς», τόνισε ο Ουκρανός πρόεδρος ο Ζελένσκι στο X.
«Η βοήθεια της Αμερικής ήταν ζωτικής σημασίας για να μας βοηθήσει να επιβιώσουμε και θέλω να το αναγνωρίσω αυτό. Παρά τον δύσκολο διάλογο, παραμένουμε στρατηγικοί εταίροι», συνέχισε.
Κάλεσε τις ΗΠΑ «να είναι ειλικρινείς και άμεσες με την Ουκρανία ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τους κοινούς μας στόχους».
Διαβάστε περισσότερα εδώ: dailypost.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
TAGS
# Επικαιρότητα
