Βίντεο που κόβουν την ανάσα από τον σεισμό στη Μιανμάρ: Άνθρωποι παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια κτιρίου
Βίντεο από τον σεισμό στη Μιανμάρ αποκαλύπτουν τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν άνθρωποι που παγιδεύτηκαν σε ερείπια μετά την κατάρρευση κτιρίου.
Οι εικόνες δείχνουν δύο ανήλικες αδελφές, 13 και 16 ετών, και τη γιαγιά τους, αιμόφυρτες, να βρίσκονται σε έναν χώρο γεμάτο μπάζα, ύστερα από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 7,7 Ρίχτερ που έπληξε τη χώρα την Παρασκευή.
Η οικογένεια παγιδεύτηκε καθώς προσπαθούσε να διαφύγει από το διαμέρισμά της στον έκτο όροφο στην πόλη Μανταλέι, κοντά στο επίκεντρο της σεισμικής δόνησης, κατεβαίνοντας από τη σκάλα κινδύνου.
Διαβάστε περισσότερα στο dailypost.gr
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βικτώρια Δέλλα: Η συγκινητική ανάρτηση με τον πατέρα της στην αποφοίτησή της και η αναφορά στη μητέρα της
- Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει η νέα και κρίσιμη συνάντηση με τον Κώστα Παπανικολάου
- Αντετοκούνμπο: Ανακοινώθηκε από τους Μαϊάμι Χιτ ο «Greak Freak»
- Ολυμπιακός: Έτοιμος για Ολλανδία ο Ζότα Σίλβα
- Άρης: Ανακοίνωσε την επένδυση για το μέλλον με τον Ματάρ Τιάμ
