Σεισμός στην Τουρκία: 151 τραυματίες – Έπεσαν από ύψος λόγω πανικού
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στην Κωνσταντινούπολη ο μεγάλος σεισμός των 6,2 Ρίχτερ, με ανθρώπους να πέφτουν από ύψος λόγω του πανικού που τους προκλήθηκε.
Ο κυβερνήτης της Πόλης, Νταβούτ Γκιούλ μετέβη στην έδρα της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης και διαχείρισης καταστροφών (AFAD) για να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών.
Παράλληλα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο του Γκιούλ, έκανε γνωστό πως 151 άτομα τραυματίστηκαν, όταν κατά τη διάρκεια του μεγάλου σεισμού, πανικοβλήθηκαν και πήδηξαν από ύψος.
Διαβάστε περισσότερα στο dailypost.gr
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
