Αχιλλέας Θεοφίλου: Πέθανε ο μουσικός παραγωγός

Ηταν σύζυγος της Χαρούλας Αλεξίου και είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του γνωστού μουσικού παραγωγού Αχιλλέα Θεοφίλου και πρώην συζύγου της Χαρούλας Αλεξίου, με την οποία απέκτησαν τον γιο τους Μάνο.
Είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού μεταξύ των οποίων οι Καζαντζίδης, Διονυσίου, Πάριος, Νταλάρας, Παπακωνσταντίνου, Αλεξίου, Μαρινέλλα, Σακελλαρίου, Μούτσης, Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Τσιτσάνης, Καλδάρας, Μούτσης, Λοιζος και άλλοι.
Τη δεκαετία του 1970 υπήρξε συνεργάτης και παραγωγός πολλών δίσκων του Γιώργου Νταλάρα και στη συνέχεια συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με τον Γιάννη Πάριο και τον Αντώνη Βαρδή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης επένδυσε εκεί που οι άλλοι φοβήθηκαν και δικαιώνεται
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός για Σλούκα: «Γελάμε με όσα ακούμε και διαβάζουμε»
- Παναθηναϊκός: Περιφέρεια... φωτιά!
- ΠΑΟΚ: Αφήνει Τέιλορ και κοιτάζει άλλο αριστερό μπακ - Και φορ στο προσκήνιο
- Πρώτη «νίκη» για την Καλαμάτα: Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα
TAGS
# Επικαιρότητα