Καιρός: Θερμή εισβολή με 36άρια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Ποιες περιοχές θα "χτυπήσει"

Καιρός: Κύμα ζέστης μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αποπνικτική ατμόσφαιρα

«Ζέστη διαρκείας» προβλέπει για τον καιρό ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Αίθριος και ηλιόλουστος αναμένεται να είναι ο καιρός και σήμερα Παρασκευή (6/6), ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν έως και 36 βαθμούς Κελσίου θα συνεχιστούν όλο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), βαθμιαία από το μεσημέρι κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, ενώ τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Μακεδονία καθώς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Ωστόσο, η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Μάλιστα, στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 31 με 33 βαθμούς και στα ηπειρωτικά τους 34 με 35 και κατά τόπους τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στα parapoltika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News