Καρυστιανού: «Δέχθηκα απειλή γιατί κατηγόρησα τον Μητσοτάκη για εσχάτη προδοσία - Σε ευθεία επικοινωνία Μητσοτάκης με Κλάπα, που καθοδηγεί τον Μπακαΐμη»

Τι αποκάλυψε η Μαρία Καρυστιανού.

Η Μαρία Καρυστιανού, που έχει κάνει σκοπό ζωής τη δικαίωση και την τιμωρία όλων των ενόχων για το έγκλημα των Τεμπών στην συνέντευξη ποταμό που παραχώρησε στο in και στη Ράνια Τζίμα, αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι δέχθηκε απειλή κατά της ζωής της ίδιας και της οικογένειάς της, μετά την κατάθεση της πρότασης για την Προανακριτική, στην οποία κατηγορεί ευθέως τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για «εσχάτη προδοσία». Και αυτή δεν είναι η μόνη αποκάλυψη που κάνει η Μαρία Καρυστιανού στο in μιλώντας στη Ράνια Τζίμα στην συνέντευξη που σε λίγη ώρα θα δημοσιευθεί ολόκληρη.

Αφήνοντας σαφείς αιχμές ότι στην υπόθεση των Τεμπών διαδραματίζονται πολλά στο παρασκήνιο, και ερωτηθείσα ευθέως αν θεωρεί ότι στην υπόθεση αυτή έχουν υπάρξει απειλές προς πρόσωπα που παίζουν κεντρικό ρόλο στην ανάδειξη και τη διερεύνηση στοιχείων του δυστυχήματος, τονίζει ότι και η ίδια δέχθηκε απειλές.

«Πριν λίγες μέρες δέχθηκα απειλές κατά της ζωής για την εσχάτη προδοσία» λέει η κυρία Καρυστιανού. «Αυτό που μου ειπώθηκε είναι ότι και μόνο η σύνδεση του ονόματος της συγκεκριμένης οικογένειας, της οικογένειας Μητσοτάκη, με το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη. Και μόνο η σύνδεση και ας μην οδηγήσει πουθενά» προσθέτει εμφατικά.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News