Αποκάλυψη: Τι ανέφερε στην ανακρίτρια η Ειρήνη Μουρτζούκου για το θάνατο του Παναγιωτάκη
Στο τέλος του απολογητικού της υπομνήματος η Ειρήνη Μουρτζούκου έκανε αναφορά στην υπόθεση του Παναγιωτάκη η οποία δεν περιλαμβάνεται στη δικογραφία για την οποία συνελήφθη
H 25χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου υποβάλλοντας υπόμνημα ολοκλήρωσε την απολογία της λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής (13.7.2025) ενώπιον της ανακρίτριας Πατρών.
Μαζί της ήταν ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, ο οποίος είχε συντάξει και το υπόμνημα με το οποίο η Ειρήνη Μουρτζούκου έδωσε τις δικές της εξηγήσεις για τις δολοφονίες των παιδιών και όλα όσα κατηγορείται.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου έχει ήδη ομολογήσει ότι δολοφόνησε τα δύο δικά της μωρά, το παιδί της φίλης της αλλά και την αδελφή της πριν από 11 χρόνια.
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Η Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Ντακάρ 2026 άναψε στο Παναθηναϊκό Στάδιο και ταξιδεύει για την Αφρική (φωτογραφίες)
- Καραπαπάς σε Αλαφούζο: «Αξιοποιώντας τις καλές σχέσεις που λέτε ότι διαθέτετε, να εξασφαλίσετε περισσότερα χρήματα από την κυβέρνηση για όλες τις ομάδες»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Έκλεισε ο φορ - Παίρνει τον Σιμόν Μπανζά
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Συνδύασε τρόπαια, ευρωπαϊκή πορεία και ανάπτυξη ακαδημιών
- Βαθμολογία Σούπερ Λιγκ: Έπιασε κορυφή ο Παναθηναϊκός
