SOCIAL MEDIA: «Έπεσαν» Facebook, Instagram και Messenger

Κατέρρευσαν οι μεγαλύτερες πλατφόρμες social media παγκοσμίως με το Facebook, το Instagram και το Messenger να τίθενται εκτός λειτουργίας.

Τεράστια προβλήματα προέκυψαν με τις πλατφόρμες των Facebook, Instagram και Messenger λίγο μετά τις 18:30 ώρα Ελλάδος, με τους χρήστες να αδυνατούν να μπουν ή αν βρίσκονταν ήδη συνδεδεμένοι να ανανεώσουν το περιεχόμενο του newsfeed. 

Την ίδια ώρα πρόβλημα φαίνεται να αντιμετωπίζει και η εφαρμογή WhatsApp, που ανήκει στον ίδιο όμιλο εταιρειών.

Τα πρόβληματα αυτά που αντιμετωπίζουν οι παραπάνω πλατφόρμες έδωσαν τεράστιο boost στο Twitter, που είναι η επόμενη σε αναγνωρισιμότητα πλατφόρμα μετά το Facebook και το Instagram, με την ίδια να μην αφήνει ασχολίαστο το γεγονός προβαίνοντας σε μία ανάρτηση, όπου έγραφε: «Hello literally everyone» δηλαδή «Γεια κυριολεκτικά σε όλους».

Μέχρι και το Facebook χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter προκειμένου να ενημερώσει τους χρήστες του σχετικά με τα πρόβληματα που αντιμετωπίζει.

«Γνωρίζουμε πως μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα προσπαθώντας να εισέλθουν στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επαναφέρουμε τα πράγματα πίσω στο κανονικό όσο γρηγορότερα γίνεται και απολογούμαστε για οποιαδήποτε ταλαιπωρία».

Και επειδή είμαστε και σάιτ με στυλ… αθλητικό, η FIBA αντέδρασε στην συγκεκριμένη κατάσταση με τον δικό της τρόπο…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News