Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είμαι διατεθειμένος να μειώσω του χρόνου και άλλο τον φόρο στα ενοίκια»
Τι ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Την πρόθεση του να μειώσει περαιτέρω τον φόρο στα ενοίκια και το επόμενο έτος εάν αυτό καταστεί αναγκαίο εξέφρασε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Βουλή και απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη για την ακρίβεια.
«Έχω πει και έχω δεσμευθεί πως εάν δούμε μεγαλύτερη συμμόρφωση στις δηλώσεις ενοικίων, τότε είμαι διατεθειμένος να μειώσω του χρόνου και άλλο τον φόρο στα ενοίκια» τόνισε ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε στο μέτρο της ετήσιας επιστροφής ενοικίου.
«Υπάρχει ζήτημα με τα ενοίκια σήμερα στην πατρίδα μας. Τι ερχόμαστε λοιπόν και λέμε; θα επιστρέψουμε ένα ολόκληρο ενοίκιο πίσω στις 30 Νοεμβρίου στους δικαιούχους. Θα μου πείτε μα δηλώνουν όλοι τα πραγματικά ενοίκια; Όχι, αλλά τώρα έχουν ένα παραπάνω κίνητρο να το κάνουν» υπογράμμισε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
