SOCIAL MEDIA: Ζημία κοντά στα 6 δισ. δολάρια για Ζούκεμπεργκ και Facebook
Ακριβά θα κοστίσει στον Μάρκ Ζούκεμπεργκ και στο Facebook, η «πτώση» των Facebook, Instagram και Whatsapp, που κράτησε πάνω από 6 ώρες.
Μεγάλα ήταν τα προβλήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα (5/9), όταν περίπου στις 18:30 ώρα Ελλάδας, το μεγαλύτερο social media, το Facebook, έπεσε παίρνοντας μαζί του τόσο το Instagram, όσο και το Whatsapp, με την συγκεκριμένη «πτώση» να φέρνει μεγάλες οικονομικές απώλειες για την εταιρεία και τον ίδιον τον Μαρκ Ζούγκεμπεργκ.
Σύμφωνα με το «Forbes» λοιπόμ, Αμερικανός επιχειρηματίας τις τελευταίες ώρες έχασε περίπου 6 δισεκατομμύρια δολάρια, το οποίο τον έριξε στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, στο νούμερο 6, με την περιουσία του πλέον να ανέρχεται σε 117 δισ. δολάρια.
Ο όμιλος όταν και πλέον αποκαταστάθηκε το πρόβλημα, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο, καθώς όπως είπε υπάρχους πολλοί άνθρωποι και επιχειρήσεις που εξαρτούνται απ’ αυτούς. Αναλυτικά τόνισαν: «Άνθρωποι και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο εξαρτώνται από εμάς για να παραμένουν συνδεδεμένοι και ζητάμε συγγνώμη σε όσους επλήγησαν».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σμαΐλοβιτς: Το όνομά του είναι Ζινεντίν για τον λόγο που φαντάζεσαι
- Λουτσέσκου: «Μίδας» στην Αλ Σαντ - Το συμβόλαιο του Ρουμάνου
- ΑΕΚ: Ποιοι κόπηκαν από την προετοιμασία
- Εθνική Ελλάδος: Με ποιες ομάδες διασταυρώνεται στη β’ φάση των προκριματικών του MundoBasket
- Ελλάδα-Πορτογαλία 56-71: Επικίνδυνα κακή η «γαλανόλευκη» υπέστη νέο σοκ, αυτή τη φορά στην έδρα της
