FACEBOOK: Διαψεύδει τα περί κακόβουλης επίθεσης
Η εταιρεία κολοσσός διαβεβαίωσε, μέσω νέας της ανακοίνωσης, πως η διακοπή λειτουργία των social media δεν ήταν λόγω κακόβουλης δραστηριότητας.
Εξηγήσεις θέλησει να δώσει η εταιρεία Facebook Inc, σχετικά με το τι συνέβη τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου όταν «έπεσαν» τα social media, ιδιοκτησίας Μαρκ Ζούκεμπεργκ.
Στην εν λόγω ανακοίνωση η εταιρεία τόνισε πως κάποιες λανθασμένες ρυθμίσεις ήταν η αιτία που έθεσαν εκτός λειτουργία όλες τις υπηρεσίες και πως η πολύωρη «απουσία» των social media δεν οφειλόταν σε κάποια κακόβουλη δραστηριότητα, δηλαδή επίθεση από hackers.
Σημειώνεται πως αυτή η διακοπή ήταν πολύ ζημειογώνα για τον Μαρκ Ζούκεμπεργκ. Σύμφωνα με το «Forbes», ο Αμερικανός επιχειρηματίας έχασε περίπου 6 δισεκατομμύρια δολάρια, γεγονός που τον έριξε στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, στο νούμερο 6.
Μετά και τα χθεσινά γεγονότα η περιουσία του να ανέρχεται στα 117 δισ. δολάρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
