Κακοκαιρία: Πόσο θα διαρκέσει το κύμα που σαρώνει τη χώρα
Σε κατάσταση Red Code 6 περιοχές
Στις περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας προστέθηκε και αυτή του Βορείου Αιγαίου – Ιδιαιτέρως ευάλωτη στην κακοκαιρία παραμένει η Αττική
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία σε όλη τη χώρα, με έντονες χιονοπτώσεις, αδιάκοπη βροχόπτωση και θυελλώδεις ανέμους. Μεγάλη ύψη βροχής αναμένονται ειδικά στην Αττική τις επόμενες ώρες, ενώ άλλη μία περιφέρεια μπήκε σε κόκκινο συναγερμό, ανεβάζοντας τον αριθμό τους σε έξι.
Συγκεκριμένα, στις περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας προστέθηκε σήμερα και αυτή του Βορείου Αιγαίου, την οποία έθεσε σε κατάσταση κινητοποίησης (Red Code) η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, από σήμερα Τετάρτη έως και αύριο Πέμπτη, μετά την επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρασκήνιο: Τα διεθνή Μέσα αναρωτιούνται πώς γίνεται να κέρδισε τέτοιο πέναλτι η ΑΕΚ κι εδώ... όλα καλά
- Μπορεί να πάρει τον Γιόκιτς ο Παναθηναϊκός; Ο Ομπράντοβιτς απαντά
- Αποκάλυψη Μπέου: «Ο Νίκολιτς μου είπε προσωπικά ότι δεν ήταν πέναλτι»
- Ολυμπιακός: Η στήριξη της ΠΑΕ και του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου
- Ηρακλής: Ο Μονεμβασιώτης απάντησε για το μέλλον του Ματσάρι
