EUROVISION: Oι υποψήφιοι καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

Ξεκινούν οι προετοιμασίες για την Eurovision 2022 και ορισμένοι καλλιτέχνες είναι σε συζητήσεις για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα ενώ μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, θα παρουσιάσει ο καθένας τα τραγούδια του.

Oι υποψήφιοι καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2022 είναι: η Καλομοίρα, η Joanne (η νικήτρια του περσινού The Voice), ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Νίκος Γκάνος και η Evangelia.

Για όλους τους τραγουδιστές αναμένεται να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους την ερχόμενη Κυριακή (10/9) και φέτος δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού καθώς θα γίνει απευθείας ανάθεση.

Η Καλομοίρα κατέθεσε πρόταση για τραγούδι μαζί με τον Μοχόμπι και το τραγούδι της θα είναι αρκετά χορευτικό. Η Joanne αναμένεται να παρουσιάσει δύο τραγούδια, ένα χορευτικό και ένα ερωτικό. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα παρουσιάσει και εκείνος ένα χορευτικό τραγούδι, ο Νίκος Γκάνος θα καταθέσει τρία χορευτικά τραγούδια. Και, τέλος, η Evangelia θα καταθέσει τρία τραγούδια σε ρυθμό pop, με παραγωγό τον Jay Stolar. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News