Τέλος το Survivor: Νικητής των 250.000 ευρώ είναι ο Σταύρος Φλώρος
Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για πρώτη φορά για το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Σταύρος Φλώρος, στο Survivor, στο επεισόδιο που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τετάρτης 20/5/26.
Όπως ανέφερε στο συμβούλιο, «νικητής του φετινού Survivor και των 250.000 ευρώ είναι ο Σταύρος γιατί είναι ο πραγματικός Survivor. Γιατί πραγματικά το αξίζει και είναι ένα από τα λίγα που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτόν».
Και συμπλήρωσε: «Ανακοινώνω την κοινή μας απόφαση, σεβόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης και θέτοντας σε απόλυτη προτεραιότητα τα θέματα υγείας και τις ανθρώπινες αξίες… η απόφασή μας είναι να σταματήσουμε. Με το αποψινό συμβούλιο ολοκληρώνουμε τα γυρίσματα του Survivor για φέτος».
Τέλος, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε: «Ο Μάνος είναι ένας πραγματικός ήρωας και θα βοηθηθεί και θα ανταμειφθεί για την ηρωική του στάση που κράτησε στη ζωή τον Σταύρο».
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
