Γωγώ Μαστροκώστα: Την Τετάρτη η κηδεία - Δωρεά στη Φλόγα αντί στεφάνων ζητά η οικογένεια
Η Βικτώρια Δέλλα, κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα, ανακοίνωσε την ημέρα και ώρα της κηδείας της μητέρας της.
Θλίψη έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα η είδηση του θανάτου της Γωγώς Μαστροκώστα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών, μετά από μακρόχρονη και γενναία μάχη με τον καρκίνο.
Την ημέρα και την ώρα της κηδείας γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στα social media η κόρη της, Βικτώρια Δέλλα.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ελληνικό, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι, τον τόπο καταγωγής της Γωγώς Μαστροκώστα.
Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεά στο Ίδρυμα Φλόγα. Θα υπάρχει κυτίο στην εκκλησία για οποιαδήποτε προσφορά.
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μόργκαν: «Είδα το βίντεο με τον Γιάννη και την υποδοχή Σπανούλη»
- Ιτούδης: «Ο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στο σπίτι του, κέρδος για το ελληνικό μπάσκετ»
- Παναθηναϊκός: Ο Μάνγκας... φέρνει Κρίστιανσεν - Πώς έγινε η ανατροπή και οι «πράσινοι» παίρνουν τον 23χρονο από τη Λέστερ
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Ποιος θα τη σταματήσει...
- ΑΕΚ: Τέλος στο σίριαλ - Συμφωνία με Γιόβιτς για νέο συμβόλαιο - Πόσα θα παίρνει
