ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ «ΜΠΑΛΛΟΣ»: Live ενημέρωση για την κακοκαιρία «Μπάλλος» και τα μεγάλα προβλήματα που αφήνει στο πέρασμά της

Τα όσα συμβαίνουν στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα από τα φαινόμενα που προκαλεί η κακοκαιρία.

Σε εξέλιξη είναι το νέο κύμα κακοκαιρίας «Μπάλλος», με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, καθώς και χιόνια σε ορεινές περιοχές, πτώση της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά και άνεμοι έως 7 Μποφόρ.

Υπάρχουν διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής. Μικροδιακοπές σημειώθηκαν και στο κέντρο της Αθήνας.

Επίσης, η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο διεξάγεται με πολλά προβλήματα, με τους οδηγούς να καλούνται και πάλι να οπλιστούν με υπομονή.

Διεκόπη, λίγο πριν από το μεσημέρι η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, σε δύο σημεία, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού. 

Ειδικότερα, η κυκλοφορία διεκόπη από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Ωστόσο, λίγο μετά τη 13:00 ο δρόμος άνοιξε.

Κλειστά όλα τα σχολεία τη Παρασκευή (15/10) στην Αττική

Κλειστά θα είναι αύριο όλα τα σχολεία στην Αττική με απόφαση της Περιφέρειας όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας εξαιτίας της κακοκαιρίας. Σε λίγο αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Δύσκολα τα πράγματα στην Αττική

Από την ώρα που ήχησε το 112 στην Αττική, έχουν γίνει 75 κλήσεις στην Πυροσβεστική και οι περισσότερες απ’ αυτές αφορούν απάντληση υδάτων, κυρίως από υπόγεια σπιτιών. Οι περιοχές όπου εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα είναι Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο, Φιλαδέλφεια, Άγιοι Ανάργυροι, Καματερό, Μεταμόρφωση, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία και Κηφισιά.

Φωτογραφίες από την Νέα Σμύρνη:

Πηγή: Newsit

Πλημμύρισαν χώροι της Βουλής

Από τη σφοδρή καταιγίδα έπεσαν μάρμαρα στον εξωτερικό χώρο και πλημμύρισαν και εσωτερικοί χώροι της Βουλής. Απομακρύνθηκαν αντικείμενα αξίας καθώς σε έναν από τους χώρους που μπήκε λίγο νερό φιλοξενείται η έκθεση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Προβλήματα στο Τραμ

Προβλήματα στην κίνηση των συρμών του τραμ έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση αυτή την ώρα στην Αττική.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, η κίνηση των συρμών του τραμ διεξάγεται ως εξής:

(Πλάτων) Κασομούλη – Πικροδάφνη

(Αριστοτέλης) Κασομούλη -ΣΕΦ,

(Θουκιδίδης) Πικροδάφνη – ΣΕΦ

Προβλήματα και στην κυκλοφορία των συρμών του Ηλεκτρικού

Συμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, λόγω συσσώρευσης υδάτων, τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του Μετρό γίνονται στο τμήμα «Ταύρος -Πειραιάς» και «Ομόνοια – Κηφισιά».

Εκκενώθηκαν χωριά στην Βόρεια Εύβοια – Απομακρύνθηκαν 45 άτομα 

Σύμφωνα με το tvstar.gr, άνδρες της Αστυνομίας έκαναν συστάσεις για εκκένωση των χωριών πάντα σε προληπτικό επίπεδο. Αυτοί που θέλησαν να μετακινηθούν φιλοξενούνται από φιλικά τους πρόσωπα. Από την Περιφέρεια έχει μισθωθεί το ξενοδοχείο Αγκάλη για να εξυπηρετήσει όσους θελήσουν να βρουν καταφύγιο.

Χθες απομακρύνθηκαν 45 άτομα από τα σπίτια τους στα χωριά Κοτσικιάς, Αγίας Άννας και Αχλαδίου στην Βόρεια Εύβοια.

Στις Ροβιές και σε άλλα χωριά οι κάτοικοι οχυρώνουν τα σπίτια τους. Τοποθετούν λαμαρίνες και από κάτω σακιά από άμμο.

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Φλώρινα

Μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας η κακοκαιρία να έχει φέρει βροχές και ισχυρούς ανέμους, ωστόσο στην Φλώρίνα έφερε τα πρώτα χιόνια για την φετινή χρονιά.

Κλειστά σχολεία

Λόγω της σφορδη κακοκαιρίας που πλήττει την Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο, από τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Πόρου.

Ελέω της κακοκαιρίας, ο δήμαρχος Σάμης αποφάσισε να ανακοινώσει ότι «σήμερα, 14 Οκτωβρίου 2021, όλες οι σχολικές μονάδες προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα παραμείνουν κλειστές, λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων».

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στον Δήμο Μεσολογγίου, λόγω της κακοκαιρίας.

Χρ. Στυλιανίδης: Το κράτος είναι δίπλα στον πολίτη 

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, είπε χθες ο  υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρ. Στυλιανίδης. Ο υπουργός κάλεσε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις παρακάτω βασικές οδηγίες:

   1) Αποφεύγουμε κάθε περιττή μετακίνηση.

   2) Μετακινούμαστε στα ψηλότερα σημεία του σπιτιού και αποφεύγουμε την παραμονή μας σε υπόγειους, ημιυπόγειους και ισόγειους χώρους, όταν βλέπουμε να υπάρχει ενδεχόμενο πλημμύρας.

   3) Για κανέναν λόγο δεν διασχίζουμε χειμάρρους, ρέματα ή δρόμους που έχουν πλημμυρίσει, είτε πεζή, είτε με όχημα, καθώς έχουμε δει δυστυχώς πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και πανευρωπαϊκά, ότι υπάρχουν θύματα εξαιτίας αυτής της αβλεψίας.

    «Είμαστε όλοι σε εγρήγορση, είμαστε όλοι σε επιφυλακή. Δεν υπάρχει θέμα πανικού. Εάν συντονιστούμε σωστά, θα αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο. Το κράτος είναι δίπλα στον πολίτη, με βασική προτεραιότητα να μην έχουμε απώλεια ανθρώπινων ζωών» τόνισε χθες ο κ. Στυλιανίδης, στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

 Μήνυμα του 112 για ακραία καιρικά φαινόμενα σε Β. Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτ. Στερεά Ελλάδα και Πάτρα

Μήνυμα που προειδοποιεί για ακραία καιρικά φαινόμενα σε Β. Ιόνιο, Ήπειρο και Δυτ. Στερεά Ελλάδα στάλθηκε χθες Τετάρτη μέσω του 112.

Το μήνυμα αναφέρει: “Προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή που μπορεί να πλημμυρίσουν. Ασφαλίστε αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από άνεμο. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών”.

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα του ΗΣΑΠ  

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια στον ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό). Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ αποκαταστάθηκε η συγκοινωνία σε όλο το δίκτυο της γραμμής (Κηφισιά -Πειραιάς). 

Διακοπή κυκλοφορίας και στο Μαρκόπουλο  

Λόγω συσσώρευσης νερού διακόπηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία του Μαρκόπουλου. Συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Μαρκόπουλου και Ελπίδος και στην οδό Λ. Κατσώνη, από τη γέφυρα Βρυούλων έως την οδό Περικλέους.

Η Wolt αναστέλλει τις παραδόσεις λόγω καιρικών συνθηκών

Η Wolt (εταιρεία διανομής φαγητού) ανακοίνωσε ότι «αναστέλλει την παραγγελειοληψία και τις παραδόσεις της κατά τόπους και για χρονικά διαστήματα που επικρατούν αντίξοες καιρικές συνθήκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την προστασία των συνεργατών διανομέων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το μέτρο εφαρμόζεται σταδιακά σε περιοχές που εντοπίζονται έντονα καιρικά φαινόμενα και οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν από την εφαρμογή για το εάν πραγματοποιούνται διανομές στην περιοχή τους ή όχι». Η εταιρεία «παρακαλεί για την κατανόηση των χρηστών για τυχόν καθυστερήσεις. Για την Wolt, η υγεία και η ασφάλεια των συνεργατών διανομέων είναι υψίστης σημασίας».

Η ενημέρωση του Χρήστου Στυλιανίδη:

Super Puma στην Κέρκυρα για τον απεγκλωβισμό κατοίκων

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί από την έντονη βροχόπτωση πολλοί δρόμοι της Κέρκυρας, με την κακοκαιρία “Μπάλλος” να δημιουργεί τεράστια προβλήματα στο νησί. Μάλιστα, από την κακοκαιρία έχουν εγκλωβιστεί άνθρωποι στον οικισμό Μωραΐτικα και για τον απεγκλωβισμό τους σπεύδει στην περιοχή Super Puma.

Συναγερμός στην Στερεά Ελλάδα για τα καιρικά φαινόμενα

Έκκληση του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού προς τους κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες προσπάθειες και μετακινήσεις.

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, τα οποία αναμένεται να πλήξουν την Περιφέρειά μας. Οι κίνδυνοι για πλημμυρικά φαινόμενα είναι υπαρκτοί και γι’ αυτό καταβάλλεται η μέγιστη προσπάθεια για την ελαχιστοποίησή τους. Είναι σημαντικό να δρούμε με σύνεση και ψυχραιμία», τόνισε.

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος βρίσκονται σε συναγερμό. Ήδη, αναπτύχθηκε μεγάλος στόλος από χωματουργικά μηχανήματα έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα άμεσων επεμβάσεων κυρίως στις πυρόπληκτες περιοχές και κυρίως στα ρέματα και τα γεφύρια που έχουν κριθεί ως επικίνδυνα. Η περιφέρεια έχει μισθώσει ξενοδοχεία και θέσεις φιλοξενίας για Εύβοια και Βοιωτία, για όλους εκείνους οι οποίοι είτε φοβούνται να παραμείνουν στα σπίτια τους και θέλουν να απομακρυνθούν προληπτικά είτε στην πορεία των φαινομένων αποφασιστεί η μεταφορά τους μέσω της προληπτικής απομάκρυνσης ή ακόμη για την πιθανότητα να υπάρξει απεγκλωβισμός πληγέντων.

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και άνεμοι τις επόμενες ώρες σε όλη τη χώρα

Με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, κατά τόπους χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους θα συνεχιστεί η κακοκαιρία «Μπάλλος» που μέχρι το βράδυ θα επηρεάσουν όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, χιόνια αναμένεται να πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής και της κεντρικής Μακεδονίας. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου. Από αύριο το απόγευμα, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα βορειοδυτικά, ενώ στην Αττική, αναμένεται ότι θα εκδηλωθούν μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Παράλληλα, αναμένονται θυελλώδεις νότιοι άνεμοι εντάσεως 7-8 μποφόρ, ενώ στη βόρεια Ελλάδα αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Έκτακτη σύσκεψη με εντολή Μητσοτάκη στην Πολιτική Προστασία

Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά από εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έκτακτη σύσκεψη με αντικείμενο τη διαχείριση της κατάστασης που έχει προκύψει από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η σύσκεψη θα γίνει με τη συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, του Υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη, του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελου Τουρνά, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου και του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Εθνική Λυρική Σκηνή: Αναβολές παραστάσεων λόγω κακοκαιρίας

Η Εθνική Λυρική Σκηνή τροποποιεί το πρόγραμμά της λόγω της κακοκαιρίας και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί σε πολλές περιοχές της Αττικής, τα οποία καθιστούν δύσκολη τη μετακίνηση και την πρόσβαση. Αναβάλλεται η αποψινή παράσταση «Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον.

Γυναίκες προετοιμάζονται για την Επανάσταση κι εγώ, κάτι θα σκέφτομαι» στην Εναλλακτική Σκηνή. Οι θεατές που είχαν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση θα ειδοποιηθούν από τα Ταμεία της ΕΛΣ και θα τους δοθεί η δυνατότητα αλλαγής των εισιτηρίων ή επιστροφής χρημάτων.

Μεταφέρεται η πρεμιέρα του δίπτυχου «Δέσπω – Ελληνικοί χοροί» για την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 18.30, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος. Οι θεατές που είχαν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου -η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί- θα ειδοποιηθούν από τα Ταμεία της ΕΛΣ και θα τους δοθεί η δυνατότητα αλλαγής των εισιτηρίων ή επιστροφής χρημάτων.

Κλειστά πανεπιστήμια λόγω κακοκαιρίας

«Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων αναβάλλεται αύριο Παρασκευή 15/10/2021 η διδασκαλία των μαθημάτων των Προπτυχιακών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παντείου Πανεπιστημίου.

«Με απόφαση του Πρύτανη του ΕΚΠΑ, το Ίδρυμα δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ως εκ τούτου, η Φιλοσοφική Σχολή θα παραμείνει κλειστή όλη την ημέρα» αναφέρει η ανακοίνωση της Φιλοσοφικής. 

«Φούσκωσε» επικίνδυνα ο Ιλισός στο ύψος του Μοσχάτου – Σε επιφυλακή Πυροσβεστική και μηχανήματα του δήμου

Μεγάλος όγκος βροχής πέφτει από τα ξημερώματα στην Αττική. Οι ισχυρές βροχοπτώσεις – κύριο χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας «Μπάλλος» – έχουν προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε δρόμους, σπίτια και κτίρια. Οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει ενώ τα ποτάμια έχουν φουσκώσει επικίνδυνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ιλισός, στο ύψος του Μοσχάτου.

Τα νερά έχουν ανέβει σε επικίνδυνο σημείο, ενώ επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική για να συνδράμει στην άντληση των νερών, όπου χρειαστεί.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κέρκυρα – Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τέθηκε η Κέρκυρα λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει το νησί.

Την ίδια ώρα λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών κλειστές θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή όλες οι σχολικές βαθμίδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Επικράτεια της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας.

Βόρεια Εύβοια: Δεκάδες κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους με το φόβο των πλημμυρών

To ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας που είχαν καεί τον περασμένο Αύγουστο. Ήδη κάποιοι κάτοικοι προληπτικά είχαν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους, ενώ οι υπόλοιποι οχυρώνονται πίσω από λαμαρίνες και σακιά με άμμο.

Εισηγήσεις για κλείσιμο του Κηφισού, απαγόρευση κυκλοφορίας και τηλεργασία

Κλείσιμο του Κηφισού και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού φαίνεται να εξετάζουν οι αρχές κατόπιν εισηγήσεων του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη ενόψει και του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας “Μπάλλος”.

Επίσης προβλέπεται εισήγηση για απαγόρευση κυκλοφορίας κατά την διάρκεια της νύχτας. Υπάρχει ένα κρίσιμο τρίωρο μεταξύ 3-6 π.μ. όπου φαίνεται ότι θα πληγούν πολλές περιοχές της Αττικής και του κέντρου της Αθήνας. Παράλληλα, φέρεται να υπάρχει εισήγηση για κλείσιμο δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων, όπου αντί για προσέλευση, η εργασία να γίνει με τη μορφή τηλεργασίας.

Υπουργείο Εργασίας: Παύση εργασιών των διανομέων  όπου χρειαστεί

Τον εξοπλισμό των διανομέων και την παύση εργασίας τους όπου επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα ζήτησε από τις επιχειρήσεις το Υπουργείο Εργασίας.

“Η Γενική Γραμματεία Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων  επισημαίνει ότι οι επιχειρήσεις – εργοδότες (συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών πλατφορμών) που απασχολούν εργαζόμενους διανομείς, τόσο στο χώρο της εστίασης όσο και σε άλλες δραστηριότητες μεταφορών/διανομής αντικειμένων με δίτροχα οχήματα, οφείλουν στο πλαίσιο της λήψης μέτρων προστασίας της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων τους, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, ιδίως δε τον Κώδικα νόμων για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων (ν.3850/2010), να προβούν, πέραν της παροχής του αναγκαίου εξοπλισμού ατομικής προστασίας, στην άμεση παύση εργασιών σε περίπτωση επικράτησης, κατά τόπο, ακραίων καιρικών συνθηκών”.

Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό από τη 1 έως τις 8 το πρωί

Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό από τη 1 έως τις 8 το πρωί αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, με αντικείμενο τη διαχείριση της κατάστασης που έχει προκύψει από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ξεπέρασαν τις 1.100 οι κλήσεις που έλαβε η Πυροσβεστική λόγω της κακοκαιρίας

Σε 1.164 ανέρχονται συνολικά οι κλήσεις που έχει λάβει το κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, κυρίως για αντλήσεις υδάτων, μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο και κοπές δέντρων, εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει όλη τη χώρα.

Κλειστά όλα τα σχολεία σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη αύριο Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου

Λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων που πλήττουν Κεφαλονιά και Ιθάκη και για την προστασία των μαθητών, οι δήμαρχοι των Δημοτικών Ενοτήτων των δύο νησιών αποφάσισαν ότι θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Με απόφαση του δημάρχου Ζακύνθου, Νικήτα Αρετάκη, κλειστά θα μείνουν αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου όλα τα σχολεία, όλων βαθμίδων εκπαίδευσης της Ζακύνθου, λόγω των εντόνων καιρικών φαινομένων που πλήττουν το νησί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News