ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ «ΜΠΑΛΛΟΣ»: Το Σάββατο (16/10) αναμένεται να εξασθενήσει
Το καιρικό φαινόμενο «Μπάλλος» προκάλεσε μεγάλες καταστροφές σε ολόκληρη την Ελλάδα και ακόμα συνεχίζονται σε διάφορες περιοχές.
Το καιρικό φαινόμενο «Μπάλλος» άφησε και αφήνει πίσω του πολλές καταστροφές ενώ πολλοί άνθρωποι κινδύνεψαν.
Τις περιοχές που χτύπησε περισσότερο ήταν στη Θράκη, στη Μακεδονία, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο, στο Νότιο Ιόνιο και στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο.
Σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου, έως το πρωί του Σαββάτου (16/10) θα έχει εξασθενήσει το φαινόμενο και αναμένεται να σταματήσουν οι έντονες βροχοπτώσεις.
Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 18-21 βαθμούς στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο Βόρειο Αιγαίο και τους 24-26 στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
