«Ο Μαζωνάκης δεν είναι καλά» – Νέα μαρτυρία περιγράφει τον πανικό στο ιατρείο
Τι συνέβη λίγο πριν φτάσει το ΕΚΑΒ
«Ο Μαζωνάκης δεν είναι καλά». Τη φράση αυτή φέρεται να είπε η προφυλακισμένη γιατρός στον επίσης κατηγορούμενο για την υπόθεση θανάτου του τραγουδιστή την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο μηχάνημα της πλασμαφαίρεσης
Την εικόνα αυτή μετέφερε καταθέτοντας στον ανακριτή μια ακόμα σημαντική μάρτυρας.
Η μάρτυρας, 53 ετών, νοσηλεύτρια εργαζόταν στο ιατρείο της Καρνεάδου, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και η εξέταση της έχει ιδιαίτερη αξία καθώς δεν δεν είχε καταθέσει προανακριτικά .
Σύμφωνα με πληροφορίες η μάρτυρας περιέγραψε ότι βρισκόταν στο ιατρείο όταν έκανε πλασμαφαίρεση ο τραγουδιστής.
«Βρισκόμουν στον χώρο και έμπαινα και έβγαινα από τον δωμάτιο που γινόταν η πλασμαφαιρεση. Μπήκα στο δωμάτιο που ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης δύο φορές για να βοηθήσω τη γιατρό μέσα σε διάστημα μισής ωρας Μαζι μου έμπαινε και η άλλη νοσηλεύτρια και βοηθήσαμε τον τραγουδιστη σε διαδικαστικά θέματα Είναι κατι που κάναμε όλες μας καθημερινά. Ο Γιώργος Μαζωνάκης στην αρχή της θεραπείας ήταν λειτουργικός και καλά αλλά τις επόμενες φορές που μπήκα στο χώρο δεν είχε την ίδια εικόνα Δεν μπορούσα όμως να καταλάβω ότι κάτι του συμβαίνει. Όταν έγινε το περιστατικό η γιατρός πήγε στον άντρα της και είπε: “ο Μαζωνακης δεν είναι καλά»επικράτησε πανικός”» φέρεται να ανέφερε η νοσηλεύτρια στην κατάθεση της.
Και αυτή η μάρτυρας αναφέρθηκε στον πανικό που επικρατούσε, τονίζοντας «όταν έγινε το περιστατικό επικράτησε πανικός. Ήρθε το ΕΚΑΒ και μας έκανε εντύπωση γιατί κανείς απο τους γιατρους δεν ακουλούθησε μέχρι το νοσοκομείο τον Γιώργο Μαζωνάκη».
Όπως και οι συνάδελφοι της, η συγκεκριμένη μάρτυρας είπε πως ενημερώθηκαν από το διαδίκτυο για το τι είχε συμβεί με τον τραγουδιστή.
«Εμείς ανταλλάξαμε και μηνύματα η μία με την άλλη, που ρωτάγαμε αν θα πάμε για δουλειά την επόμενη μέρα. Δεν είχαμε αντιληφθεί τι έχει γίνει» φέρεται να ανέφερε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εθνική Ελλάδας: Ο Γιοβάνοβιτς είπε την πιο σωστή κουβέντα
- Παναθηναϊκός Aktor: Χωρίς Χουάντσο στην «διαβολοβδομάδα»
- Ελλάδα - Ολλανδία: Ιταλική σφυρίχτρα στην Τούμπα - Η προϊστορία με ελληνική ομάδα
- ΠΑΟΚ: Όταν ο Μοτιεγιούνας έκανε ό,τι ήθελε στην Κίνα με 35 πόντους και 28 ριμπάουντ!
- Παναθηναϊκός: Ο μάνατζερ του Γιάγκουσιτς αποκάλυψε το πλάνο των «πρασίνων»
