ΕΡΤ2: Με Formula 1, «Van Life», «Ρορ Hellas» κι άλλες εκπομπές το ανανεωμένο πρόγραμμα

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η ΕΡΤ2 θα επιχειρήσει να καινοτομήσει σε διάφορα επίπεδα, τόσο στο περιεχόμενο των εκπομπών, στην κινηματογράφηση, στη θεματολογία όσο και στους παρουσιαστές, με 10 νέες εκπομπές και 15 νέα πρόσωπα

Με στόχο να ξανασυστηθεί στο κοινό με περισσότερη φρεσκάδα και εξωστρέφεια, όπως επιτάσσει η εποχή, η ΕΡΤ2 έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν με πολλές νέες εκπομπές και με πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα.

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η ΕΡΤ2 θα επιχειρήσει να καινοτομήσει σε διάφορα επίπεδα, τόσο στο περιεχόμενο των εκπομπών, στην κινηματογράφηση, στη θεματολογία όσο και στους παρουσιαστές, με 10 νέες εκπομπές και 15 νέα πρόσωπα.

Όπως ανέλυσαν οι επιτελείς της ΕΡΤ που έλαβαν μέρος στην παρουσίαση του προγράμματος, πρόκειται να δημιουργηθούν ζώνες προγράμματος, ώστε το κοινό να μπορεί να γνωρίζει τι θα παρακολουθεί στη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, καθημερινά, μετά την πρωινή παιδική ζώνη θα υπάρχουν εκπομπές γαστρονομικού ενδιαφέροντος ελληνικής και ξένης παραγωγής και θα ακολουθεί μια ζώνη με επιλεγμένα ξένα ντοκιμαντέρ (ταξιδιωτικά, τέχνης, lifestyle, επιστήμης). Τη σκυτάλη θα παίρνουν οι νέες παραγωγές της ΕΡΤ2 για το 2021-22, ενώ η βραδυνή ζώνη περιλαμβάνει επιλεγμένες ξένες σειρές και την ξένη ταινία των 22:00, με ποιοτικές επιλογές από τον ευρωπαϊκό και τον αμερικανικό κινηματογράφο. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα θα προβάλλονται οι κλασικές εκπομπές λόγου και πολιτισμού της ΕΡΤ2.

Τη στροφή της ΕΡΤ2 προς πιο νεανικά και εναλλακτικά κοινά καθορίζουν οι νέες εκπομπές «Van Life», «Sing the spot», «Το Δίκτυο», «Μικρά βιβλία, μεγάλες ιδέες», «Ιστορίες όμορφης ζωής», «Ρορ Hellas», «Επικίνδυνες», «300+2», «Μια εικόνα, χίλιες σκέψεις» τόσο με τη θεματολογία τους όσο και με τους παρουσιαστές, αλλά και τον τρόπο κινηματογράφησης.

Νέα προσθήκη στο πρόγραμμα αποτελεί το καθημερινό μαγκαζίνο «Κυψέλη», με τις Δάφνη Καραβοκύρη, Τζένη Μελιτά και Ξένια Ντάνια να παρουσιάζουν θέματα για τις τάσεις στην κοινωνία, στην τεχνολογία, στην ευζωία, στις τέχνες, στον πολιτισμό και στην καθημερινότητα με ένα πιο εναλλακτικό και εξωστρεφή τρόπο.

Επίσης, επιστρέφουν με νέα επεισόδια οι εκπομπές «Art Week», «Η ζωή είναι στιγμές», «Στα άκρα», «Κλεινόν άστυ», «ΜΑΜΑ-ΔΕΣ», «Πλάνα με ουρά», «Μονόγραμμα», «Η εποχή των εικόνων», «Το μαγικό των ανθρώπων».

Τέλος, η ΕΡΤ2 θα συνεχίσει να αποτελεί και τη στέγη της Formula 1, που έχει πολύ μεγάλο κοινό στην Ελλάδα.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News