ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ: Ο αθλητής με τα περισσότερα έσοδα όλων των εποχών

Ο θρύλος του ΝΒΑ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και μάλιστα με διαφορά.

Το αμερικανό σάιτ «Sportico» που ασχολείται με τα σπορ από την επιχειρηματική τους πλευρά δημοσίευσε μία λίστα με τους αθλητές που έχουν εισπράξει τα περισσότερα χρήματα από τον αθλητισμό απ’ όταν έγινε επαγγελματικός. Να σημειωθεί πως επειδή η λίστα συμπεριλαμβάνει αθλητές απ’ όλες τις εποχές τα χρήματα είναι προσαρμοσμένα στον υπάρχοντα πληθωρισμό.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας φιγουράρει ο θρύλος του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν που είδε τα συνολικά χρήματα που έχει λάβει λόγω του αθλητισμού να φτάνουν τα 2,6 δις δολάρια.

Ακολουθούν τρεις αθλητές του γκολφ. Ο λόγος για τους Τάιγκερ Γουντς (2,1 δις δολάρια), Άρνολντ Πάλμερ (1,5 δις δολάρια) και Τζακ Νίκλαους (1,38 δις δολάρια). Την πεντάδα κλείνει ένας ποδοσφαιριστής. Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τα συνολικά χρήματα που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής, γιατί είναι ακόμα εν ενεργεία, να φτάνουν τα 1,24 δις δολάρια.

Στην έκτη θέση βρίσκεται ο διάσημος μποξέρ Φλόιντ Μεϊγουέδερ (1,2 δις δολάρια) με τους υπόλοιπους αθλητές της δεκάδας να τον ακολουθούν κατά πόδας. Ο λόγος για τους ΛεΜπρόν Τζέιμς (1,17 δις δολάρια), Λιονέλ Μέσι (1,14 δις δολάρια), Μίκαελ Σουμάχερ (1,13 δις δολάρια) και Ρότζερ (1,12 δις δολάρια).

Δείτε εδώ ολόκληρη την λίστα!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News