ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ: «Ο σύντροφός μου με εκμεταλλεύτηκε»

Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν, την οποία το τελευταίο διάστημα απολαμβάνουμε και στο σόου τραγουδιού J2US, μιλά για τη ζωή της

Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν, Πηγή Δεβετζή, αφήνει για λίγο το μικρόφωνο του Just The 2 of Us και μιλάει για τις δυσκολίες που συνάντησε στον χώρο του αθλητισμού, τους πρώην συντρόφους της που την εκμεταλλεύτηκαν αλλά και τα λάθη που έκανε η ίδια μαζί τους καθώς δεν πίστευε στον εαυτό της. «Δούλεψα πολύ μέχρι να φτάσω στο σημείο να πιστέψω ότι μπορώ να γίνω μια καλή σύντροφος».

Από το διαζύγιό σου έχουν περάσει δώδεκα χρόνια. Υπάρχουν ακόμα συναισθήματα θυμού;

Επειδή μετά το διαζύγιο αποφάσισα να δουλέψω με τον εαυτό μου και συμβουλεύτηκα κάποιον ειδικό, αυτό που μου είπε είναι ότι για να μπορέσω να προχωρήσω και να εξελιχθώ θα πρέπει να συγχωρήσω. Τον έχω συγχωρήσει πια, αλλά μου πήρε χρόνο για να το κάνω. Έπαιρνα διακρίσεις, μετάλλια, αλλά ήταν τόσο μπερδεμένα τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή που δεν τα χαιρόμουν. Ακόμα και το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν το χάρηκα, γιατί σκεφτόμουν ότι θα γυρίσω σπίτι και θα τσακωθώ. Το χάρηκα μόνο γιατί ήταν κοντά μου οι γονείς μου και οι φίλοι μου, που μου πρόσφεραν απλόχερα αγάπη χωρίς να εκμεταλλευτούν – σε αντίθεση με εκείνον που θεωρώ ότι με εκμεταλλεύτηκε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News