ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΔΑΣ: Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά looks

Το βράδυ της Τετάρτης (10/11) πραγματοποιήθηκαν στο THE POOL + THE GRILL στη Νέα Υόρκη, τα CFDA Awards, τα κορυφαία αμερικάνικα βραβεία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη βιομηχανία της μόδας.

Και μπορεί το Met Gala να θεωρείται ένας θεσμός εφάμιλλος με τα Όσκαρ της μόδας, αλλά, για τους αληθινούς γνώστες της βιομηχανίας, τα βραβεία μόδας CFDA 2021 είναι μια γιορτή αφιερωμένη στα top ταλέντα της χρονιάς.

«Ψυχή» και κινητήριος δύναμη της διοργάνωσης είναι η Άννα Γουίντορ: Όπως έχει πει στη Vogue, «η Vogue και το CFDA συνεργάζονται χρόνια. Η Vogue βοήθησε στην οργάνωση του 7th on Sale, 15 χρόνια πριν, της εκδήλωσης για την κρίση του AIDS. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ιδρύσαμε το CFDA/Vogue Fashion Fund για να ενισχύσουμε τους Αμερικανούς σχεδιαστές της νέας γενιάς και το 2009 δημιουργήσαμε το Fashion’s Night Out. Όλα αυτά τα πρότζεκτ με γεμίζουν έμπνευση, καθώς πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την κρίση του Covid».

Τα βραβεία CFDA έχουν να κάνουν με τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές, και τις μούσες τους αλλά και μια γκάμα από απίστευτα κομψές διασημότητες. Και το καλύτερο; Όλοι τους συναντιούνται σε αυτή τη γιορτή της μόδας, όπου αναδεικνύονται ανερχόμενοι σχεδιαστές, μοντέλα και το μοναδικό fashion icon της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News