ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ: Εικόνα-σοκ του αυτοκινήτου που θυμίζει πρακτικές… Κορλεόνε
Η επίθεση στο αυτοκίνητο διοικητικού δικαστή ο οποίος ανέλαβε την αναψηλάφηση του φακέλου με το σκάνδαλο της Super League 2, θυμίζει μαφιόζικες πρακτικές.
Η πλέον γνωστή ατάκα του «Νονού», Βίτο Κορλεόνε στη διάσημη ταινία του Κόπολα είναι: «Θα του κάνω μια προσφορά που δεν θα μπορεί να αρνηθεί».
Αν και αρχικά δείχνει ως μια… γενναιόδωρη πρόθεση, ουσιαστικά κρύβει μια απειλή ότι ουσιαστικά ο αντίπαλος δεν μπορεί να αρνηθεί έτσι κι αλλιώς. Θα κάνει… ό,τι του πει η μαφία.
Κάπως έτσι σκέπτονται πλέον όσοι επιχειρούν να μονιμοποιήσουν το παρακράτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι όσοι πλέον δεν έχουν το θάρρος να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα, αλλά προσφεύγουν σε μαφιόζικες ενέργειες.
Αφού ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όπως διοικείται, δείχνει ότι ο πάτος έχει και… απόπατο, πλέον μπήκαμε σε πιο μαφιόζικες ενέργειες και σε «προσφορές» που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Κάτι γίνεται με τον Τζολάκη!
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Η κίνηση - έκπληξη με τον Σέχου
- Μιχάλης Μόσιος: Πέθανε ο «Ταμτάκος» του ελληνικού κινηματογράφου
- Πετράλωνα: Το χρονικό κατάρρευσης της πολυκατοικίας – Τα σενάρια για τα αίτια
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα πρώτα φιλικά των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, τα ματς του Μουντιάλ 2026 και το Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς
