ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Μπαίνει στη «Φάρμα»!
Ο δεύτερος κύκλος της «Φάρμας» είναι προ των πυλών και ξεκινάει μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι παίκτες που θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 βρίσκονται ήδη στο κτήμα και ανάμεσα τους είναι και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο πρώην βουλευτής, περιφερειάρχης και νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης θα είναι μέσα στους νέους παίκτες της «Φάρμας 2».
Πρόκειται για μεγάλη έκπληξη, καθώς το όνομά του για συμμετοχή στο ριάλιτι περιπέτειας δεν είχε ακουστεί και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τον δούμε σε ακόμα ένα κεφάλαιο στη ζωή του. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πέρα από την πολιτική ασχολείται και άλλες δραστηριότητες καθώς έχει ανοίξει μίνι μάρκετ-ψιλικατζίδικο-καφέ, επί της οδού Εγνατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: «Ευχαριστημένος με Μπέιλι, Σα και Φορτούνη, σημαντικός ο βαθμός»
- ΑΕΚ: Η ώρα και η μέρα του επόμενου αγώνα στο Champions League
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα της επόμενης ευρωπαϊκής αναμέτρησης
- Europa League Βαθμολογία: Πρώτος και περιμένει ο Ολυμπιακός!
- ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Όσμαν μετά τον τραυματισμό του
