COVID-19: Σοκάρουν οι περιπτώσεις αρνητών - Αρνούνται και τη διασωλήνωση

Κατέληξε 51χρονη και η μητέρα της λέει ότι «ήταν θέλημα Θεού» και ένας ασθενής πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε από το νοσοκομείο.

Σοκ προκαλούν οι ιστορίες ανθρώπων υγιών που δυστυχώς χάνουν τη μάχη με τον κορωνοϊό επειδή αρνούνται τον ιό και αρνούνται να διασωληνωθούν. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα, όταν φτάνουν στο παρά πέντε, μετανιώνουν για τις επιλογές που έκαναν, ωστόσο αποδεικνύεται ότι είναι αργά.

Μία χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση είναι του Γιώργου Χαντζή, που έχει σκορπίσει πένθος στην τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας. Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Νέου Κρικέλλου έδωσε τη δική του μάχη και άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Παρασκευής σε ηλικία 51 ετών, νικημένος από τον κορωνοϊό, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τα δυο τους αγόρια ηλικίας 5 και 15 ετών.

Ο 51χρονος είχε εισαχθεί σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 2 Νοεμβρίου και τρεις ημέρες αργότερα διασωληνώθηκε, εξαιτίας των επιπλοκών που του δημιούργησε η Covid. Διακομίστηκε μάλιστα στη ΜΕΘ Τρικάλων, καθώς δεν υπήρχε άδειο κρεβάτι στην Εντατική στη Λαμία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News