ΤΡΙΚΑΛΑ: Σοκάρει η περιγραφή της 4χρονης - Πώς ασέλγησε ο πατέρας της

Η εσωτερικών υποθέσεων ενημερώθηκε το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Τρικάλων για περιστατικό πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από τον αστυνομικό.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της ασέλγειας ενός 4χρονου κοριτσιού από τον ίδιο τον πατέρα του, με τον 29χρονο αστυνομικό να έχει ήδη συλληφθεί από τους αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων και να οδηγείται στον ανακριτή.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν φρίκη. Ο αστυνομικός που υπηρετεί στα Τρίκαλα, βρέθηκε στο στόχαστρο των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελία που έκανε η πρώην σύζυγος του. Ο ίδιος, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μπορεί να μη βίασε, σωματικά, το παιδί του αλλά το βίασε ψυχικά, θωπεύοντάς και αναγκάζοντάς το να κάνει αδιανόητα πράγματα για ένα 4χρονο.

Η ασέλγεια του 4χρονου κοριτσιού για την οποία έγινε η καταγγελία σημειώθηκε το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, όταν το παιδί περνούσε το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα του. Η αλλαγή στη συμπεριφορά του και η παρατηρητικότητα της μητέρας του ήταν εκείνα που οδήγησαν στην σοκαριστική αποκάλυψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News