MEDIA: «Διαζύγιο» BWIN ΣΠΟΡ - FM με Βέργη

Μετά από 6,5 χρόνια, παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Βέργης από την πρωινή ζώνη του BWIN ΣΠΟΡ – FM. Τι υποστηρίζει ο ίδιος, τι ειπώθηκε στον αέρα του σταθμού.

Το διαζύγιο του Βασίλη Βέργη με τον BWIN ΣΠΟΡ – FM, γνωστοποίησε το πρωί της Δευτέρας, 15 Νοεμβρίου, ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού, Βάιος Τσούτσικας, Συγκεκριμένα, είπε στον ραδιοφωνικό αέρα ότι σταματά η συνεργασία με τον Βασίλη Βέργη. Τον ευχαρίστησε και είπε ότι «μακάρι να μπoρούσα να ανατρέψω την απόφαση, αλλά δεν γινόταν».

Πρόσθεσε ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης.  

Βάιος Τσούτσικας και Βασίλης Βέργης συνυπήρχαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στα ραδιοφωνικό αέρα ως συμπαραγωγοί στην εκπομπή «Αντεπίθεση».

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο Βασίλης Βέργης στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, απολύθηκε «με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου. Τα “πως” και “γιατί” θα δημοσιοποιηθουν ΟΛΑ τις επομενες ημέρες».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βασίλη Βέργη:

«Επειδή σέβομαι -και ευχαριστώ πολύ- όσους ρωτούν να μάθουν γιατί από σήμερα δεν είμαι στην εκπομπή (ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ) που δημιούργησα (Με ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ σημειωνω: με τεράστια επιτυχια) πριν από 6,5 χρόνια στον ΣΠΟΡfm 94,6, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι τούτο: την περασμενη Παρασκευή το μεσημέρι, εντελώς αιφνιδιαστικά, ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ από τον σταθμό με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου. Τα “πως” και “γιατί” θα δημοσιοποιηθουν ΟΛΑ τις επομενες ημέρες. Για την ώρα καταλαβαίνετε ότι προηγουνται οι νομικές ενέργειες.
Υγ. Ευχαριστώ και δημοσια τον ΦΙΛΟ ΜΟΥ Βαιο Τσουτσικα. Για την εξαιρετική συνεργασία μας αλλά και για την στάση που κράτησε στο θέμα. Και την Παρασκευή και πριν από λίγη ώρα στον αέρα του ΣΠΟΡ fm 94,6».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News