ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ: Όλα όσα έγιναν στο τριήμερο πάρτι για τον γάμο της - Πέντε νυφικά φόρεσε η νύφη (vid)

Τον γάμο των ονείρων της έκανε η κληρονόμος της αυτοκρατορίας Χίλτον, Πάρις και φυσικά ήταν υπερπαραγωγή με πολυάριθμα νυφικά αλλά και τριήμερους εορτασμούς.

Οι καλεσμένοι στο γάμο της Πάρις Χίλτον και του εκατομμυριούχου συζύγου της πλέον, Κάρτερ Ρέουμ, σίγουρα δε θα ξεχάσουν τις εορτασμούς, που κόστισαν εκατομμύρια ίσως δολάρια, με διάσημους τραγουδιστές να ερμηνεύουν αγαπημένα κομμάτια, πολύ συγκίνηση, χαβιάρι, σαμπάνια αλλά και διασκέδαση σε ένα λούνα παρκ.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη του αείμνηστου παππού της Πάρις Χίλτον στο Μπελ Έαρ την περασμένη Πέμπτη, με την διάσημη κληρονόμο να μοιράζεται την Παρασκευή μια πρώτη ματιά στο νυφικό της. Αργότερα όμως, δημοσίευσε περισσότερες φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας ένα εντυπωσιακό νυφικό Oscar de la Renta, που θύμιζε πολύ εκείνο της πριγκίπισσας Γκρέις Κέλι του Μονακό.

Φυσικά, η Πάρις Χίλτον δεν θα μπορούσε να μείνει στο ένα νυφικό. Στη δεξίωση που ακολούθησε, φρόντισε να φορέσει άλλα τρία νυφικά: ένα που θύμιζε αρχαία Ελληνίδα θεά, ένα που την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα της Disney και τέλος ένα κοντό φόρεμα (πάλι Oscar de la Renta) που αναδείκνυε το σώμα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News