THΛΕΘΕΑΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 17/11: Αλλαγή σκυτάλης στα πρωινά – Πρωτιές για Καινούργιου, Μακρυπούλια, Φερεντίνο και «Σασμό»
Άλλαξε χέρια η πρωτιά στην πρωινή ζώνη 10-1 και πέρασε με διαφορά στην Κατερίνα Καινούργιου που άφησε πίσω τους αντιπάλους της από 6 έως και πάνω από 10 μονάδες.
Σταθερά ανοδική πορεία για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που έκανε ένα από τα καλύτερα ποσοστά της ενώ με πρωτιά και ποσοστό πάνω 25% έκλεισε η μέρα για τη Ζέτα Μακρυπούλια που δεν φαίνεται να τη μετακινεί τίποτα από την πρώτη θέση.
Ο Χρήστος Φερεντίνος πέρασε και χτες πρώτος όπως και ο Τροχός της τύχης συνεχίζει ακάθεκτος στη ζώνη του.
Με ελαφρώς χαμηλότερο ποσοστό αλλά πρώτο το Ράδιο Αρβύλα ενώ καλπάζει ο Σασμός στη ζώνη του. Πολύ καλό ποσοστό για τη Γη της Ελιάς και τις Μέλισσες που χθες ανέβασαν στροφές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
