MEGA: Η Νατάσα Θεοδωρίδου στη θέση της Μαρίας Μπεκατώρου στο X – Factor; (vid)
Ανατροπή για την παρουσίαση του νέου μουσικού σόου του Mega, X – Factor. Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα πάρει τη θέση της Μαρίας Μπεκατώρου; Όλες οι πληροφορίες από την Τίνα Μεσσαροπούλου μεταδόθηκαν σήμερα από την εκπομπή του Alpha, Happy Day.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε στους υπεύθυνους της εκπομπής πως δεν θέλει να καθίσει στη θέση του κριτή του σόου, αλλά θα την ενδιέφερε ο ρόλος της παρουσίασης. Όπως έχει αποδείξει πως είναι επικοινωνιακή και ετοιμόλογη, ενώ και στο Σπίτι με το Mega έδειξα πω μπορεί να σταθεί σε αυτόν τον ρόλο. Από την άλλη, η Μαρία Μπεκατώρου είπε στην Τίνα Μεσσαροπούλου πως δεν έχει μιλήσει με το Mega συγκεκριμένα για το X Factor.
Επιπλέον τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τις θέσεις των κριτών είναι η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
