COVID-19: Αλλάζει το ωράριο στα καταστήματα από Δευτέρα 22 Νοεμβρίου – Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά
Από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου αλλάζει το ωράριο λειτουργίας στο λιανεμπόριο με στόχο την προάσπιση της υγείας, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος.
Από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου αλλάζει το ωράριο λειτουργίας στο λιανεμπόριο με στόχο την προάσπιση της υγείας, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος.
Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 21:00, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα ΜΜΜ και σε συνδυασμό με το κυλιόμενο ωράριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που ανακοίνωσε στο χθεσινό μήνυμα του ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Αναγνωστόπουλος επανέλαβε ότι στους εσωτερικούς χώρους εστίασης μπαίνουν μόνο οι εμβολιασμένοι, ενώ στους εξωτερικούς μπορούν να κάθονται όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί αλλά έχουν υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ (rapid test).
Στα καταστήματα λιανικού εμπορίου, κομμωτήρια, καταστήματα περιποίησης νυχιών κτλ. οι ανεμβολίαστοι πολίτες μπαίνουν με rapid test και οι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες με επίδειξη πιστοποιητικού.
Σε σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, κάβες, φαρμακεία και οι ανεμβολίαστοι μπορούν να μπαίνουν χωρίς τεστ, αρκεί να τηρείται ο κανόνας του ενός ατόμου αλλά 9 τ.μ.
Στους εσωτερικούς χώρους εστίασης μπαίνουν μόνο οι εμβολιασμένοι και στους εξωτερικούς χώρους και οι ανεμβολίαστοι, αλλά με rapid test.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» στις ομάδες και τους οπαδούς για τη συμπαράσταση
