ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Πώς περιέγραψε την κόρνα η Σκορδά, το χορευτικό σόου και... οικογενειακές ιστορίες (vids)

Κάθε μέρα στις 20:00 στον ΑΝΤ1 περνάμε ωραία με τους Ράδιο Αρβύλα οι οποίοι μας χαρίζουν άφθονο γέλιο με τον σχολιασμό που κάνουν στα βίντεο.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρεά του, μας χαρίζουν καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1 άφθονο γέλιο με τα σχόλια που κάνουν όπως και με την περιγραφή των βίντεο που βλέπουμε στην εκπομπή. 

Οι Ράδιο Αρβύλα ξεκίνησαν με την περιγραφή της Φαίης Σκορδά για την λέξη «κόρνα» στο παιχνίδι «Ρουκ Ζουκ Special» και δείτε πως σχολίασαν το… μπιπ!

Το επόμενο βίντεο που ακολουθεί είναι το νέο τρέιλερ του Γιώργου Παπαδάκη για την πρωινή εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» που εννοείται πως θα ξεκινούσε με το χορευτικό σόου του παρουσιαστή!

Οι οικογενειακές ιστορίες είναι σχεδόν καθημερινά στη λίστα των Ράδιο Αρβύλα και αυτή τη φορά ότι ο «Παύλος» πέφτει από το κρεβάτι ως αθλητής, ninja και «δεξιός».

Και για ένα ωραίο αλλά και χαλαρωτικό κλείσιμο, οι Ράδιο Αρβύλα έδειξαν στους τηλεθεατές πως γίνεται το Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου – Ερμούπολης πόσω μάλλον όταν κάποιοι δεν ήθελαν να συμμετάσχουν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News