ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: «Ο οδηγός αποκοιμήθηκε» αποκαλύπτει ένας εκ των επιζώντων - 12 παιδιά ανάμεσα στα 46 θύματα

Μεταξύ των επιζώντων, πέντε είναι πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας, ένας Σέρβος και ένας Βέλγος – Επικοινωνία Ζάεφ με έναν επιζώντα – Οι συγγενείς ψάχνουν τους δικούς τους.

Συγκλονίζει το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στη Βουλγαρία, όταν την Τρίτη τα ξημερώματα λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες στα Σκόπια από ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη συνετρίβη και έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 46 άτομα, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο γενικός εισαγγελέας της Βόρειας Μακεδονίας, Λουμπομίρ Γιοβέφσκι, ο οποίος επισκέφθηκε τον τόπο του δυστυχήματος, δήλωσε ότι μεταξύ των νεκρών επιβεβαιώθηκαν 12 παιδιά, ενώ επτά άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία.

Τα περισσότερα θύματα είναι ηλικίας μεταξύ 25 και 30 ετών, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, με τον μεγαλύτερο να είναι 63 ετών.

Τα αίτια της συντριβής δεν επιβεβαιώθηκαν αμέσως, αλλά φάνηκε ότι το λεωφορείο χτύπησε σε προστατευτική ράγα του αυτοκινητόδρομου, τράκαρε και πήρε φωτιά. Οι φλόγες ήταν στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου, επιτρέποντας στους λίγους επιζώντες, που κάθονταν στο πίσω μέρος του οχήματος, να βρουν χρόνο για να διαφύγουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News