LACTA: «Μην με αφήσεις ποτέ γιατί θα σου κάνω κακό» - Συγκλονιστικό βίντεο για τις γυναικοκτονίες (vid)

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (25/11), η Lacta δημιούργησε μία ανατριχιαστική διαφήμιση, αποτυπώνοντας σε λίγα μόλις λεπτά το φαινόμενο της κακοποίησης των γυναικών και τις δολοφονίες εις βάρος τους

Σήμερα, 25 Νοεμβρίου είναι η Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, με την Lacta να μας το «θυμίζει» με ένα βίντεο -γροθιά στο στομάχι.

Η ιστορία δεν διαφέρει καθόλου από την πραγματικότητα που ζουν χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο, ενώ θα μπορούσε κάλιστα να αφορά κάποια από τις γυναικοκτονίες που σημειώθηκαν στην χώρα μας τον τελευταίο χρόνο. Μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά, το βίντεο της Lacta και  του Κέντρου Διοτίμα, αποτύπωσε πως ο έρωτας μπορεί να γίνει θάνατος…

Στην αρχή το ζευγάρι είναι χαρούμενο και ερωτευμένο. Τα σημάδια της κακοποίησης ωστόσο είναι εκεί, κι ας κρύβονται καλά. Γρήγορα όμως όλα άλλαξαν και ο στοργικός σύντροφος έγινε κτητικός και βίαιος. Η κοπέλα υπέφερε και όταν πήρε την απόφαση να «φύγει» ήταν πια αργά… Το συγκλονιστικό βίντεο κλείνει με τη φράση: «Μην με αφήσεις ποτέ… γιατί θα σου κάνω κακό».

 

«Μέχρι σήμερα το 2021, 13 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί από εκείνους που υποτίθεται ότι τις “αγαπούσαν”. Αυτό δεν είναι αγάπη. Η αληθινή αγάπη είναι δικαίωμά σου και είμαστε δίπλα σου για να το υπερασπιστούμε», αναφέρεται στους τίτλους τέλους.

 

Πρωταγωνιστές του βίντεο με τίτλο «Μην με αφήσεις Ποτέ», είναι η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Έκτορας Λιάτσος.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News