«ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ»: Η επίσημη ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του Άρη Σερβετάλη

Η αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος» δημιούργησε έντονες αντιδράσεις τις προηγούμενες ημέρες.

Η παραγωγή αποφάσισε να συνεχίσει την παράσταση αναζητώντας αντικαταστάτη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε μέχρι σήμερα ο ηθοποιός. Εξέδωσαν μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους όλης της ομάδας. «Είναι κοινή μας θέση να μην προβούμε σε επικρίσεις εις βάρος κανενός. Έτσι κι αλλιώς ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Ρινόκερου

Ως εργαζόμενοι ηθοποιοί στην παράσταση «Ρινόκερος» θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διακοπή της παράστασης μας, λόγω της αποχώρησης του συναδέλφου μας Άρη Σερβετάλη.

Παρ’ όλα αυτά, είναι κοινή μας θέση να μην προβούμε σε επικρίσεις εις βάρος κανενός. Έτσι κι αλλιώς ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του.

Ούτε θεωρούμε ότι ως εμβολιασμένοι πολίτες και ηθοποιοί, διαχωριζόμαστε με οποιονδήποτε τρόπο από λοιπούς τυχόν ανεμβολίαστους συμπολίτες μας.

Και παρά το ότι είναι εύλογο να εκφράζει κανείς επιφυλάξεις ως προς τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, θεωρούμε ότι η αποχή από την τέχνη μας, η οικειοθελής διακοπή μίας παράστασης, δεν θα μπορούσε να αποτελεί λύση στα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News