ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ: Διασωληνώθηκε λόγω κορωνοϊού ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού
Ο Παναγιώτης Κελεσίδης είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ στο Τζάνειο – Κατά πληροφορίες ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι εμβολιασμένος αλλά δεν έχει κάνει την τρίτη δόση.
Ο τερματοφύλακας-«θρύλος» του ελληνικού ποδοσφαίρου νοσεί από κορωνοϊό και δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της ζωής του στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Θρύλου, Αντώνης Γλύκας, μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι ο Παναγιώτης Κελεσίδης, αν και εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις, εισήχθη χθες στο Τζάνειο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Αργότερα όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αλλαγή φρουράς στο... κουβάλημα
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Βαθμολογία UEFA: Πως η ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει στην 10η θέση την Ελλάδα
- NBA: Η μαγική 60άρα του Ντόντσιτς και η τρομερή σύμπτωση με το «αντίο» του Κόμπι
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και τα ματς σε Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga
