ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΡΙΤΗΣ 30/11: Οι νικητές και οι χαμένοι – Σκληρή μάχη για την πρωτιά στα πρωινά

Και ενώ η πολύ πρωινή ζώνη είχε ξεκάθαρους νικητές με την εκπομπή Κοινωνία Ώρα Μega να κόβει το νήμα και την Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει τη σκυτάλη αμέσως μετά, στη ζώνη 10-1 τα πράγματα κρίθηκαν στον πόντο για την τελευταία μέρα του Νοέμβρη.

Δανάη Μπάρκα και Κατερίνα Καινούργιου τερμάτισαν σχεδόν μαζί και σε απόσταση αναπνοής το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η Super Κατερίνα κατέκτησε σχεδόν όλα τα επιμέρους τηλεοπτικά κοινά με μεγάλη διαφορά και ειδικά στις γυναίκες 25-44 όπου το ποσοστό της έφτασε στο 27,1% έναντι 20,7% του Πάμε Δανάη. Πρώτη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου και στο κοινό 15-44 με 19,9%, στις γυναίκες 25-54 με ποσοστό 18,2% έναντι 16,8% της Δανάης αλλά και στις νεαρότερες γυναίκες 15-44 με ποσοστό 24,7%.

Η Δανάη Μπάρκα από την άλλη είχε πολύ μεγάλο προβάδισμα με ποσοστό 30,3% στο νεότερο κοινό 15-34.

Η μάχη στα πρωινά είναι και παραμένει σκληρή όσο οδεύουμε στο κλείσιμο της πρώτης σεζόν της χρονιάς και οι εκπομπές αρχίζουν πλέον να διαμορφώνουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούνται.

Στις υπόλοιπες ζώνες, τα πράγματα ήταν λίγο πιο ξεκάθαρα. Έτσι στους νικητές της μέρας ήταν το Ρουκ Ζουκ, το Deal, το Ράδιο Αρβύλα, ο Τροχός της τύχης, ο Σασμός, η Γη της ελιάς και η έκπληξη ήρθε στη late night ζώνη με την επανάληψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου να παίρνει πρωτιά.

Τι είδε το δυναμικό κοινό 18-54 σύμφωνα με τις πρώτες πρωινές «ακαθάριστες» μετρήσεις τηλεθέασης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News