ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πώς θα είναι για όλα τα ζώδια ο Δεκέμβριος

Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις μηνιαίες προβλέψεις της για τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου.

Κριός: Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ανανέωση, οπότε βγείτε έξω με φίλους και διασκεδάστε όσο και αν δεν το επιτρέπουν οι ανειλημμένες σας υποχρεώσεις. Δεν είναι ότι καλύτερο να αποφασίσετε να ανοιχτείτε επαγγελματικά ή να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Στις 13 με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη, θα γεμίσετε διλήμματα ανάμεσα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άλλα άτομα σε όποιο χώρο σας και αν σχετίζονται, γιατί οι συγκρούσεις θα είναι παροδικές και αν τους δώσετε συνέχεια, θα προκαλέσετε αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας στο μέλλον.

Ταύρος: Θα υπάρχουν παράπλευρες ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Εάν υπάρχουν κάποιες σχέσεις σας που ευνοούνται, μάλλον αυτές είναι οι κοινωνικές και οι ερωτικές. Ξεθάψτε παλιά σχέδια και όνειρα και δείτε τα κάτω από το πρίσμα της σημερινής σας πείρας αλλά και των τωρινών σας αναγκών, ξεκαθαρίζοντας ποια έχουν ακόμα ισχύ και ποια μπορούν να πραγματοποιηθούν. Στις 28 ο Δίας περνάει στους Ιχθείς και η καθαρότητα του μυαλού σας, θα σας βοηθήσει να αποδεχθείτε καταστάσεις που δε σας αρέσουν και να βρείτε τρόπους να τις αντιμετωπίσετε καλύτερα.

Δίδυμος: Ξεκινήστε μια γενική αναθεώρηση των προτεραιοτήτων σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να είστε πιο ξεκαθαρισμένοι εσωτερικά, αλλά και πιο έτοιμοι να στρέψετε το δυναμικό σας σε πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, σε νέα πρόσωπα και σε πράγματα που αξίζουν αληθινά. Στις 19 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, έχετε αλλάξει αρκετά τον τελευταίο καιρό και η διαύγεια μυαλού που έχετε θα συμβάλλει στο να μοιραστείτε πιο σωστά ανάμεσα σε αυτά που αγαπάτε και αυτά που πρέπει να γίνουν. Θα έρθουν στην επιφάνεια σωρεία συζητήσεων, συναντήσεων και επαφών τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, που θα σας κρατούν απασχολημένους.

Καρκίνος: Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και είναι ευκαιρία τώρα που θα έχετε καλή ψυχολογία, να αποφασίσετε να πάτε διακοπές αν ακόμα δεν έχετε πάει είτε με το σύντροφό σας, είτε για να γνωρίσετε το άλλο σας μισό, όσοι είστε ελεύθεροι. Απογειώστε τη φαντασία σας, αναδείξτε τα ταλέντα σας και αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει. Αποβάλετε κακές μνήμες, λοξοδρομήσεις, απορρίψεις απογοητεύσεις και αποτυχίες που υποσκάπτουν το ηθικό και την αποφασιστικότητά σας. Όσοι έχετε αφήσει πίσω μια σχέση θα μπορέσετε να ανακάμψετε ψυχικά και πρακτικά, γιατί εκκρεμότητες που είχαν προκύψει θα τακτοποιηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News