MEDIA: Κυριακάτικη εφημερίδα από την DPG του Γιαννακόπουλου

Στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στον χώρο των Μedia προχωρά η DPG του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλο που επί του παρόντος δραστηριοποιείται (με επιτυχία) στον χώρο του Διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, εσχάτως ελήφθη η απόφαση για την έκδοση ενός πολυσέλιδου κυριακάτικου φύλλου, το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, θα έχει κεντροδεξιά πλεύση. Την υλοποίηση του σχετικού project έχει αναλάβει ο έμπειρος επί των εκδοτικών (και με βαρύ επώνυμο στον χώρο του Τύπου, αφού είναι γιος του αείμνηστου εφημεριδά Ανδρέα Μπόμπη) Παναγιώτης Μπόμπης.

Στο πλαίσιο της σχετικής προετοιμασίας (που έχει ήδη ξεκινήσει) προσεγγίζονται πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμβάλουν με την εμπειρία τους στο εκδοτικό εγχείρημα. Όπως είναι λογικό, ο βασικός κορμός της υπό έκδοση εφημερίδας θα αποτελείται από το δημοσιογραφικό δυναμικό που ήδη εργάζεται στα διαδικτυακά μέσα της DPG.

Ως γνωστόν, τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη του ομίλου έχουν προχωρήσει σε πολλές και σημαντικές προσθήκες δημοσιογράφων που διαθέτουν και εμπειρία και γνώση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News