MEGA: Στον αέρα ένα ακόμα κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη
Ένα ακόμα κανάλι φέρνει στον… αέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς το Mega θα αποκτήσει την δική του υβριδική τηλεόραση και το «Mega Play».
Την δική του υβριδική τηλεόραση απέκτησε το Mega, μετά την ΕΡΤ, το Open και τον ΣΚΑΪ. Όπως αναφέρει το e-tetradio το «Mega Play», όπως ονομάζεται, είναι ήδη διαθέσιμο στις smart τηλεοράσεις και έχει «χτιστεί» στα πρότυπα του επιτυχημένου ERTflix.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MEDIA: Euro 2024 και 2028 αποκλειστικά από τα κανάλια της ΕΡΤ
Στο μενού του περιέχει επεισόδια από τις σειρές που παίζει αυτή τη σεζόν αλλά και ορισμένες παλαιότερες, όπως το «Ρετιρέ», το «Παρά Πέντε», η «Αναστασία», η «Ώρα η Καλή», οι «S1ngles» και άλλες, αρχείο από τα δελτία ειδήσεων και όλες τις εκπομπές του, αλλά και ντοκιμαντέρ.
Μέσα από το «Mega Play» εκπέμπει και το One Channel, το οποίο με αυτό τον τρόπο απέκτησε εμμέσως πανελλαδική εμβέλεια, αλλά και το My Radio 104.6, το νέο ραδιόφωνο της Άλτερ Έγκο.
ΠΗΓΗ: e-tetradio
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
