ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ: Οι ευχές των διάσημων φίλων του για τη γιορτή του

Τη γιορτή του έχει σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης και δεν σταματά να δέχεται από νωρίς ευχές και μηνύματα αγάπης. Μετά το τραγούδι έκπληξη που του ετοίμασαν οι συνεργάτες του στο J2US, οι φίλοι του τον «γέμισαν» ευχές.

Από τους πρώτους που του ευχήθηκαν ήταν φυσικά η Πηγή Δεβετζή, η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα.

«Χρόνια Πολλά στο πιο γλυκό αγόρι που το αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε στο Instagram Story της η Πηγή Δεβετζή. Η καλή φίλη του Νίκου Κοκλώνη και γνωστή Ολυμπιονίκης του ευχήθηκε αναρτώντας κοινές φωτογραφίες τους, αλλά και video από το καλοκαίρι που πέρασαν μαζί.

Ακολούθησαν οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha έχει δεθεί πολύ με τον Νίκο Κοκλώνη και με αφορμή και τη δική της γιορτή, που ήταν πριν από λίγες μέρες μίλησε με λόγια αγάπης για εκείνον. Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι με τον Νίκο Κοκλώνη δεν είναι μόνο συνεργάτες, αλλά καλοί φίλοι που τους συνδέουν πολλά.

«Χρόνια Πολλά στον πιο ξεχωριστό άνθρωπο που ξέρω», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου και δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από το J2US, όπου η ίδια έκανε guest εμφάνιση.

Και ακολούθησε και ένα video στο Instagram που ανέφερε: «Σου αξίζουν μόνο τα καλύτερα γιατί είσαι υπέροχος. Πρότυπο, πηγή έμπνευσης και θαυμασμού. Είσαι για εμένα οικογένεια. Ξέρεις τα μυστικά μου. Γνωρίζω τα δικά σου. Με μια ματιά σου αντιλαμβάνομαι το τι αισθάνεσαι. Σε έχω δει να κλαις και να γελάς με την ψυχή σου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News