ΕΞΑΡΧΕΙΑ: Επεισόδια και πετροπόλεμος μετά την πορεία για τον Γρηγορόπουλο
Επεισόδια και πετροπόλεμος σημειώθηκαν στα Εξάρχεια μετά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Ολοκληρώθηκε ειρηνικά η πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο που ξεκίνησε από τα Προπύλαια- Άνοιξαν οι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας. Ωστόσο επεισόδια εκτυλίσσονται στα Εξάρχεια με τους διαδηλωτές να πετούν πέτρες κατά των αστυνομικών, βάζοντας φωτιές σε κάδους.
Πριν από τις 20:30 αποκαταστάθηκε η κίνηση και οι δρόμοι γύρω από το κέντρο άνοιξαν. Στα Προπύλαια συγκεντρώθηκε, λίγο μετά τις 18:00, πλήθος κόσμου, 13 χρόνια μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των κατόχων διαρκείας για εισιτήρια του Final 4
- Ανακοίνωση της EuroLeague: Τι ισχύει για όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια του Final Four
- ΠΑΟΚ: Οριστικά από μέσα Ιούλη στο Champions League αν τερματίσει δεύτερος - Οι πιθανοί αντίπαλοι
- Ολυμπιακός: Αυτά χρειάζεται για να βγει δεύτερος στα πλέι οφ
- Μπόλντουιν: «Προφανώς μεγαλύτερη απειλή ο Ολυμπιακός - Θέλω να ακούσω άντε γ@@@@@ από τους Παναθηναϊκούς»
