ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ: Αυτός είναι ο λόγος που κατάφερε να ταξιδέψει στην Κύπρο με τη Δέσποινα Βανδή

Αχώριστοι είναι το τελευταίο διάστημα ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή. Το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής σοουμπίζ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του πριν από λίγες μέρες στα εγκαίνια της δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου και τράβηξε πάνω του τα φωτογραφικά φλας.

Την περασμένη Κυριακή μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην Κύπρο. Το okmag γνωρίζει τον λόγο που ο Βασίλης Μπισμπίκης ταξίδεψε στην Κύπρο με τη Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι μετά το live του J2US του Σαββάτου στον Alpha και την εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή ταξίδεψε στην Κύπρο. Η Eλληνίδα σταρ εμφανίζεται κάθε Κυριακή στο νυχτερινό κέντρο Notes Live μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Ωστόσο, αυτή η Κυριακή ήταν ξεχωριστή, καθώς η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στο stage και στο κοινό βρέθηκε ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός δεν σταμάτησε να την κοιτά με θαυμασμό και να τη «ραίνει» μάλιστα με λουλούδια. Εκείνη, με τη σειρά του τον αγκάλιασε τρυφερά και του αφιέρωσε μερικά από τα τραγούδια της.

Πολλοί όμως ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν πως κατάφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης να φύγει εκτός Αθηνών, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Ο ίδιος πέρα από τα γυρίσματα στο Mega για τη σειρά «Κομάντα και δράκοι», συμμετέχει και σκηνοθετεί την παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια» στο Cartel Τεχνοχώρο. Το συγκεκριμένο έργο είχε παραστάσεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Την περασμένη Κυριακή όμως και για λίγες μέρες οι παραστάσεις σταμάτησαν λόγω ενός τραυματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News