EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, χιόνια και καταιγίδες από απόψε

Συστάσεις προς τους πολίτες για την προστασία τους από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων απευθύνει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ενόψει της επιδείνωσης του καιρού από σήμερα (9/12) το βράδυ.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης (9-12-2021) και μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (12-12-2021), με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες:

Α. Από σήμερα το βράδυ, Πέμπτη (9-12-2021), και μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (10-12-2021): τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και η Δυτική Πελοπόννησος.

Β. Την Παρασκευή (10-12-2021):
1. Μέχρι το μεσημέρι: Οι προαναφερθείσες περιοχές και η Δυτική, η Κεντρική Μακεδονία βαθμιαία η Ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, η Θεσσαλία, η Κεντρική Στερεά, οι Σποράδες, η Εύβοια, η Ανατολική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα και η Ανατολική Στερεά.

2. Μέχρι αργά το απόγευμα η Θράκη.

3. Από το μεσημέρι και μέχρι αργά το βράδυ τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

4. Μέχρι αργά το μεσημέρι πρόσκαιρα οι Κυκλάδες και η Δυτική Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News