ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ: Έγινε κουμπάρος στον δεύτερο γάμο του πατέρα του - Εκατομμυριούχος η νέα σύζυγός του

Κουμπάρος στον γάμο του πατέρα του ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τεντ με την εκατομμυριούχο δικηγόρο Χίλαρι Μέρεντιθ.

Μια φωτογραφία από το γάμο δείχνει τον πρώην ποδοσφαιριστή να λάμπει με ένα μπλε σκούρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και σατέν γραβάτα, ποζάροντας δίπλα στον 73χρονο πατέρα του Τεντ, την 62χρονη σύζυγό του Χίλαρι και την κόρη της Σάρλοτ. Η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα λευκό σατέν φόρεμα το οποίο συνδύασε με ένα λευκό σακάκι.

Ένας εκπρόσωπος της οικογένειας Μπέκαμ δήλωσε: «Ο Τεντ και η Χίλαρι Μπέκαμ θα ήθελαν να επιβεβαιώσουν πως παντρεύτηκαν το Σάββατο σε μια μικρή ιδιωτική τελετή στο Λονδίνο, παρουσία των στενών μελών της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των 3 παιδιών και των 8 εγγονών του Τεντ και της Χίλαρι. Κουμπάρος ήταν ο γιος του Τεντ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ οι παράνυμφοι Σάρλοτ, Φρανσέσκα και Χάρπερ έδειχναν πανέμορφες με τα μπλε βελούδινα φορέματά τους. Το ζευγάρι αυτή τη στιγμή κάνει μήνα του μέλιτος εκτός της χώρας».

Είναι ο δεύτερος γάμος τόσο για την νύφη όσο και για τον γαμπρό με τον Τεντ να έχει χωρίσει τη μητέρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Σάντρα το 2002 μετά από 33 χρόνια γάμου. Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης η Βικτόρια Μπέκαμ καθώς και τα τρία της παιδιά, ο 19χρονος Ρομέο, ο 16χρονος Κρουζ και η 10χρονη Χάρπερ που ήταν παράνυμφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News