ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Ο Κανάκης αποκάλυψε τι θα γίνει με την εκπομπή μετά το σοκ με τον Παναγιωτόπουλο

Ο Αντώνης Κανάκης στο αποψινό επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα εξήγησε γιατί βγήκε η εκπομπή παρά το σοκ με τον Παναγιωτόπουλο

Η εκπομπή ξεκίνησε με το τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ, Is this love… Στα πρώτα λόγια του ο Αντώνης Κανάκης έδωσε συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Τράγκα, μνημόνευσε τη Ροζίτα Σόκου που έφυγε σήμερα από τη ζωή, αναφέρθηκε στο κάψιμο των βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά.

Στη συνέχεια είπε ότι σε όλα αυτά τα χρόνια, η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα μόνο δυο φορές δεν βγήκε στον αέρα. Τη μια όταν σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, τη δεύτερη όταν κάηκε η Μαρφίν. «Κι αυτή τώρα είναι η τρίτη…» τόνισε. 

Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε ότι πέρασε δύσκολη νύχτα. «Τσιμπάμε τους εαυτούς μας… Να πιστέουμε ότι το ζούμε, ότι συμβαίνει. Ότι όλα είναι πραγματικότητα και όχι σενάριο επιστημονικής φαντασίας» είπε.

Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που βγήκε η εκπομπή την Τρίτη στον αέρα. «Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Αδύνατο… Βγήκαμε σήμερα, γιατί δεν γίνεται να μην είμαστε εδώ όταν συμβαίνουν όλα αυτά. Θέλουμε να βγάλουμε όσα έχουμε μέσα μας και να τα μοιραστούμε μαζί σας…» είπε.

«Δεν θέλουμε να γίνουμε κομμάτι στο μιντιακό πανηγύρι που έχει ξεκινήσει… Η ουσία του θέματος δεν είναι αν είμαστε εμείς τα θύματα, αν θα συνεχιστεί το «Ράδιο Αρβύλα». Το μόνο θύμα είναι αυτή η κοπέλα…».

«Δεν γνωρίζαμε την κοπέλα, δεν γνωρίζαμε καμία από τις συντρόφους του Στάθη» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης απαντώντας σε όσους υποστήριξαν ότι ήταν γνώστες της υπόθεσης.

«Κι εμάς μάς συγκλόνισε το ότι δεν ξέραμε τίποτα. Ο ίδιος αλλά και η κοπέλα είπε ότι δεν γνωρίζαμε κάτι. Μπορεί να πιστεύει κανείς ότι είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο ηθοποιοί, να έχουμε δίπλα μας έναν τέτοιο άνθρωπο και να κάνουμε τόσα χρόνια τέτοιες εκπομπές;»

 Αναφέρθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη καλώντας τον υπουργό Ανάπτυξης να απαντήσει γιατί δεν υπάρχουν τόσα χρόνια νόμοι, που να αποτρέπουν τη λειτουργία ερασιτεχνικών πορνογραφικών σάιτ. Και γιατί η συγκεκριμένη καταγγελία έχει βαλτώσει από το 2019 στα δικαστήρια…

Όσο για το μέλλον της εκπομπής… «Το Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσει» ξεκαθάρισε ο Αντώνης Κανάκης, εξηγώντας ότι ούτως ή άλλως η εκπομπή θα διέκοπτε μετά την ολοκλήρωση των επεισοδίων αυτής της εβδομάδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News