ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΚΛΩΜΑ: Αναβολικά και ροζ χάπια - Ο αρχηγός Αντέκ από τη Σλοβενία, ο φαρμακοποιός από τα... Εξάρχεια

Χάπια ερωτικής διέγερσης, υπνωτικά, ηρεμιστικά και άλλα σκευάσματα με αυξημένη κατανάλωση εν καιρώ lockdown, διακινούσε… με το κιλό στο εξωτερικό, το διεθνές κύκλωμα.

Χάπια ερωτικής διέγερσης, υπνωτικά, ηρεμιστικά και άλλα σκευάσματα με αυξημένη κατανάλωση εν καιρώ lockdown, διακινούσε… με το κιλό στο εξωτερικό, το διεθνές κύκλωμα που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών.

«Πρωταγωνιστές»: ο αρχηγός Αντέκ από τη Σλοβενία, που αναζητείται από τις αρχές, ένα ζευγάρι από τη Βουλγαρία που διέμενε σε… πολυτελή μονοκατοικία στο Μαρούσι και ένας 63χρονος φαρμακοποιός με κατάστημα στα Εξάρχεια. Περισσότερα από 900.000 απαγορευμένα σκευάσματα και αναβολικά δισκία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, που συνεχίζουν να βρίσκουν δέματα της σπείρας στο αεροδρόμιο. Τα παράνομα έσοδα της δράσης του κυκλώματος, εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 2 εκατομμύριά ευρώ.

Η.Π.Α., Καναδάς, Νορβηγία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελβετία, ήταν μερικές μόνο από τις χώρες στις οποίες κατέληγαν τα παράνομα σκευάσματα, που διακινούσε το κύκλωμα. Οι πελάτες, πλήρωναν “χρυσά” χάπια και αναβολικά, παραγγέλνοντας μεγάλες ποσότητες μέσω διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News