HILTON: Αυτή είναι η νέα ονομασία του - Πότε αλλάζει

Το ξενοδοχείο, Hilton Athens αλλάζει όνομα. Δείτε πότε, γιατί και ποιο είναι το νέο όνομα.

Ανακοινώθηκε η συνεργασία του ξενοδοχείου Hilton Athens με την Ιονική Ξενοδοχειακή ΑΕ όπου τα τα luxury brands της Hilton Conrad Hotels & Resorts, Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences θα βρεθούν στην Ελλάδα.

Πρόκειται να μετασχηματιστεί σε έναν καινοτόμο και πολυδιάστατο προορισμό που θα προσφέρει υψηλής ποιότητας φιλοξενία, κατοικίες και πολλαπλές εμπειρίες σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες

Το νέο ξενοδοχείο αποτελεί μία στρατηγική επένδυση ύψους άνω των 130 εκατ. ευρώ από την Ιονική Ξενοδοχειακή. Θα περιλαμβάνει και ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτική λέσχη μελών, πολλαπλά εστιατόρια και θεματικούς εμπορικούς χώρους, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες μέσα από δραστηριότητες αναψυχής και ευεξίας, με στόχο να συμβάλει περαιτέρω στην καθιέρωση της Αθήνας μεταξύ των κορυφαίων επιλογών στην Ευρώπη για ταξίδια ή ακόμα και για μόνιμη διαμονή. 

Το Hilton Athens άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1963 ως το πρώτο ξενοδοχείο διεθνούς αλυσίδας στη χώρα και έκτοτε συνέβαλε καθοριστικά στην ανάδειξη της Αθήνας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News