ΖΕΦΥΡΙ: Έγιναν 7 συλλήψεις για ναρκωτικά, βρέθηκαν κάλυκες

Εφτά άτομα έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, για ναρκωτικά από τους αστυνομικούς που συμμετέχουν στην μεγάλη επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη σε Λιοσια και Ζεφύρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ierfimerida, έχουν εντοπσιτέι φυσίγγια ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς έχουν ταυτοποιηθεί άτομα από τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα χθες , στα οποία έχουν καταγραφεί Ρομά να κρατούν διαφόρων τύπων όπλα και να πυροβολούν κατά ριπάς, κάτι το οποίο χαρακτηρίζεται ως «επίδειξη ισχύος».

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ζητήσει εδώ και μέρες να προχωρήσουν αστυνομικές επιχείρησης στο Ζεφύρι.

Για αρκετές ώρες άνδρες της ΕΚΑΜ απέκλεισαν μια ολόκληρη περιοχή γύρω από την οδό Θερισού στο Ζεφύρι όπου έπεσαν πυροβολισμοί πριν από δυο ημέρες.

Όπως βλέπετε στις εικόνες του iefimerida.gr στο σημείο υπάρχουν για λόγους ασφαλειας ακόμη και άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τους συναδέλφους τους.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες πήγαν πόρτα πόρτα σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους δραστες.

Οι κάτοικοι σε Ζεφυρι και Μενιδι είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι καθώς οι πυροβολισμοί και στις δυο περιοχές είναι καθημερινό φαινόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News